Winkelwagen
Gratis standaard verzending op orders boven de €200 – Verzending 1/3 werkdagen🍷→     |     Let op: vanaf 1 juli aangepaste openingstijden ivm verbouwing.

Exclusieve B2B-voordelen

Bij Dielen begrijpen we het belang van sterke zakelijke relaties binnen de wijnbranche en horeca. Daarom hebben we met zorg een B2B-platform ontwikkeld, dat is afgestemd op de specifieke behoeften van onze zakelijke klanten. Dit platform biedt niet alleen toegang tot ons zorgvuldig samengestelde assortiment wijnen, maar ook tot exclusieve kortingen en voordelen die speciaal zijn ontworpen om jouw onderneming te ondersteunen en te laten groeien.

Jouw B2B-voordelen

Door je aan te melden als B2B-klant bij Dielen, kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen zijn onderdeel van onze inzet om jouw wijnselectie niet alleen uniek, maar ook betaalbaar te maken.

Hoe je je kunt aanmelden

Registreer je via ons online formulier om toegang te krijgen tot de exclusieve voordelen van ons B2B-platform. We beoordelen elke aanvraag met aandacht, om ervoor te zorgen dat deze voordelen worden gereserveerd voor professionals die actief zijn in onze branche en de horeca. We moeten aanmeldingen van buiten deze gebieden helaas afwijzen.

Bestaande klant?

Ben je al klant bij Dielen en wil je profiteren van de voordelen van onze B2B-omgeving? We maken het graag mogelijk voor bestaande klanten om over te stappen naar een B2B-account. Hiervoor vragen we je enkele aanvullende gegevens aan ons door te geven. Het eenvoudigste is om direct contact met ons op te nemen, zodat we je account snel en efficiënt kunnen omzetten.

Onze toewijding aan jou

Bij Dielen zetten we ons in om niet alleen uitstekende wijnen te leveren, maar ook een service die jouw verwachtingen overtreft. Ons team is er om je te ondersteunen bij het maken van de ideale wijnkeuze voor jouw onderneming.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Altijd de laatste nieuwtjes in je inbox!

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions