Winkelwagen
Gratis standaard verzending op orders boven de €200 – Verzending 1/3 werkdagen🍷→
0

Proeverijen

Toekomstige Proeverijen

Er is momenteel geen nieuwe proeverij gepland

Reserveer je plekje voor de volgende proeverij

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Datum proeverij:
Aantal personen
Allergieen of dieetvoorkeuren?
Staat jouw specifieke dieetkeuze niet in de lijst? Gebruik dan alsjeblieft het onderstaande veld om je dieetvoorkeuren of allergieën in detail te beschrijven. Wij zullen ons best doen om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen.

Voorgaande Proeverijen​

CHAMPAGNE PROEVERIJ 2023 Zondag 19 November : VOL!

CHAMPAGNE PROEVERIJ 2023 Zondag 19 November : VOL! Het is weer bijna zover! De jaarlijks terugkerende champagne proeverij, dit keer bij Restaurant Boca. Er is slechts plaats voor 25 personen. Datum: ZONDAG 19 NOVEMBER ’23 - 14.00 uur. Het programma blijft hetzelfde als voorgaande jaren: * Een amuse bij binnenkomst met Champagne. * Vervolgens een vijfgangendiner met bij elke gang twee mooie champagnes. De kosten voor deze avond zijn € 250,- p.p, die we in rekening zullen brengen bij de reservering. Na betaling is de reservering definitief. Laat ons snel weten of je wilt deelnemen, want VOL = VOL

BIG BOTTLE PROEVERIJ 2023

Ieder jaar bundelen Restaurant Valuas en Wijnhandel Dielen de krachten voor een waanzinnige wijn-spijs experience. Dit jaar kunt u komen genieten van een heerlijk 6-gangen diner met bijpassende wijnen uit The Big Bottle's van Wijnhandel Dielen. De kosten voor deze avond zijn € 250,- p.p


DATUM : 7 OKTOBER 2023 - AANVANG 19.00 UUR

Hotelkamers zijn eventueel te reserveren bij Valuas, deze zijn voor onze gasten gereserveerd, mocht iemand hier gebruik van willen maken.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze mooie avond of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier:

CHAMPAGNE PROEVERIJ 2022

Het is weer bijna zover! De jaarlijks terugkerende champagne proeverij bij Restaurant Valuas. We starten bij binnenkomst natuurlijk met een heerlijke champagne.


Verder is het een goed gevulde avond met een 5 gangen diner & bij elke gang 2 verschillende champagnes van topniveau. We denken dat we weer een hele mooie serie hebben neergezet, vergelijkbaar met voorgaande jaren. 

De kosten voor deze avond zijn € 275,- p.p

DATUM : 4 NOVEMBER 2022 - AANVANG 19.00 UUR

Sfeerimpressie van de laatste jaren

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions